Ζαϊρί: Ήρθα για τίτλους

19:36 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση αποκάλυψε ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μέσος δήλωσε πως η κατάκτηση τίτλων είναι η αιτία που υπέγραψε στην Ανόρθωση. Επιπλέον, εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένας από αυτούς ήταν και ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής στην βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαουάντ Ζαϊρί:

Με ποιες φιλοδοξίες ήρθες στην Ανόρθωση; «Με υψηλές φιλοδοξίες, γιατί γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα θέλει να παίξει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμάμαι αυτή την ομάδα από τότε που, πριν από 4-5 χρόνια, απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Ήρθα και γι’ αυτό στην ομάδα, γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο».

Είσαι ξανά μέλος μιας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όπως συνέβαινε και στον Ολυμπιακό. Τι περιμένεις εδώ; «Μου αρέσει που η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα και νομίζω ότι η Ανόρθωση όλα αυτά τα χρόνια το διεκδικεί. Είναι καλό και για μένα, γιατί χρειάζομαι να παίξω και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Ελπίζω να δώσω το καλύτερό μου για την ομάδα, για τον σύλλογο, για όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

Έχεις στεφθεί πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Θα το επαναλάβεις εδώ; «Το ελπίζω. Έχω πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και ήταν φοβερή εμπειρία. Γιατί όχι και με την Ανόρθωση; Θα είναι πολύ καλό για την ομάδα μου. Ελπίζω να το επαναλάβω».

Γιατί έφυγες τώρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα; «Έφυγα από εκεί γιατί δεν έπαιζα πολύ και υπήρχαν κάποια οικονομικά προβλήματα. Επίσης θέλω να παίζω και γι’ αυτό ήρθα εδώ, για να αγωνίζομαι, να δίνω το καλύτερο».

Έχεις έρθει για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης. Θέλεις να μείνεις περισσότερο; «Γιατί όχι; Πρώτα πρέπει να παίξω, να είμαι χαρούμενος εδώ στην Κύπρο, και αν είμαι καλά, γιατί όχι. Ίσως μείνω περισσότερα χρόνια».

Μίλησες με κάποιους παίκτες εδώ πριν υπογράψεις; «Όχι γιατί δεν γνωρίζω παίκτες. Γνωρίζω μόνο έναν παίκτη που παίζει στον ΑΠΟΕΛ, τον Ούρκο Πάρντο, με τον οποίο παίξαμε στον Ολυμπιακό. Αλλά μέχρι τώρα δεν μίλησα μαζί του. Δεν γνωρίζω άλλους παίκτες στην Κύπρο».

Μίλησες τώρα με τον προπονητή; Σου είπε τι περιμένει από σένα; «Όχι, νομίζω ότι θα μιλήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Μέχρι τώρα έχω μιλήσει μόνο με τον πρόεδρο».

Πότε επιστρέφεις και πότε θα είσαι έτοιμος να παίξεις; «Νομίζω ότι μπορώ να παίξω από αυτό το Σαββατοκύριακο κι ελπίζω να είμαι στην αποστολή. Τώρα πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα για να τελειώσω κάποια έγγραφα και θα επιστρέψω μεθαύριο».

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους της Ανόρθωσης; «Ναι, ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι μία καλή χρονιά για την ομάδα και τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω, γιατί όχι, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα