Ζαρντίμ: Όλοι σε εγρήγορση

23:47 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», μιλώντας λίγο πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Μονπελιέ για την 3η αγωνιστική του Champions League.
«Κάναμε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Ξάνθη και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό ότι προσφέραμε θέαμα αλλά φυσικά καταλαβαίνετε

όλοι πως ο στόχος είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς», τόνισε αρχικά ο 38χρονος προπονητής, συμπληρώνοντας:
«Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και ν' αφοσιωθούμε στο ματς με τη Μονπελιέ για το Champions League. Όλοι ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι παίκτες που έχουν παίξει στα περισσότερα ματς πρέπει να είναι σε εγρήγορση αλλά κι αυτοί που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες οφείλουν να είναι πάντα έτοιμοι. Η σεζόν είναι μεγάλη, έχουμε πολλά ματς να δώσουμε και όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσουν την ομάδα».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως Ζαρντίμ έκανε ειδική μνεία στις «στημένες» φάσεις, από τις οποίες οι Πειραιώτες έχουν πετύχει εννιά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.
«Οι στημένες φάσεις είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Όπως έχετε διαπιστώσει έχουμε πετύχει πολλά γκολ στο πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ακόμα περισσότερο. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον συγκεκριμένο τομέα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα