Ζευγάρι με διαφορά 42 εκατοστών!

13:11 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά λέει μια παλιά λαϊκή ρήση αλλά στην περίπτωση της Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα και του συντρόφου της η ρήση θα μπορούσε να ήταν "ο έρως ύψος δεν κοιτά".
Η εφημερίδα "Daily Mail" αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία της 17χρονης Ελισάνι η οποία λίγο πριν ενηλικιωθεί ερωτεύτηκε τον 22χρονο Φρανσινάλδο παρότι εκείνη είναι 2.07 και εκείνος 1.65.
Όπως είναι αντιληπτό για να φιληθεί το ερωτευμένο ζευγάρι πρέπει η Ελισάνι να σκύψει και ο Φρανσινάλδο να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του. Παρόλα αυτά, εκείνοι ζουν τον έρωτα τους και δεν πτοούνται από τα χιουμοριστικά

σχόλια που συνοδεύουν τις κοινές τους εμφανίσεις.
Λόγω του γιγαντισμού και του όγκου που εμφανίστηκε στον οργανισμό της Ελισάνι, η νεαρή επεβλήθη πριν από δύο χρόνια σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της. Η εγχείρηση είχε επιτυχία κι έκτοτε η νεαρή κοπέλα σταμάτησε να ψηλώνει. Ο συγκεκριμένος όγκος απελευθέρωνε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης.
Η Ελισάνι, αποκάλυψε πάντως πως αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο γιατί όπως λέει οι συμμαθητές της δεν σταματούσαν να την κοροϊδεύουν. Στόχος της, να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.
Τώρα δηλώνει ερωτευμένη με τον Φρανσινάλδο: "Αυτό που προσέλκυσε σε εκείνον είναι ο καλή ψυχή του και ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα