Ξέχασε 5000 ευρώ σε ATM

11:14 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας συνταξιούχος στην Σουηδία πήγε στο ATM της τράπεζας να κάνει ανάληψη της σύνταξης του αλλά φεύγοντας ξέχασε κατι σημαντικό. Να πάρει τα λεφτά από την σχισμή με το ποσό να φτάνει τις 5000 ευρώ.
Για καλή του τύχη ένας 37χρονος ντισκ τζόκεϊ, γαλλικής καταγωγής, που ζει στην Σουηδία βρήκε τα χρήματα και ενημέρωσε άμεσα την τράπεζα η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον παραλήπτη

των χρημάτων.
Ο 37χρονος Νταβίντ Ρουασό εξήγησε σε εφημερίδα πως βρήκε στην έξοδο των χρημάτων του μηχανήματος μία δεσμίδα χαρτονομισμάτων ύψους 5.000 κορωνών, όταν πήγε να κάνει ανάληψη από την τράπεζα.
Η απόδειξη βρισκόταν επίσης στην αντίστοιχη σχισμή, δείχνοντας πως είχε γίνει ανάληψη σύνταξης. Ο Ρουασό ενημέρωσε αμέσως τις υπηρεσίες της τράπεζας, στην οποία ανήκε το μηχάνημα ανάληψης, και αυτές «μέσα σε δύο ημέρες εντόπισαν τον πελάτη», υπογράμμισε ο ίδιος.
Τα χρήματα αποδόθηκαν την Παρασκευή στον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μάλιστα πρότεινε να πληρώσει εύρετρα στον 'σωτήρα' του. Έπειτα από διαπραγματεύσεις, ο 'καλός Σαμαρείτης' δέχθηκε να αποζημιωθεί με ένα γλυκό.
Στην ιστοσελίδα του στα αγγλικά, το δημόσιο δίκτυο ραδιοφωνίας SR αποδίδει στον Ρουασό τον χαρακτηρισμό του «τοπικού ήρωα».

Keywords
Τυχαία Θέματα