Ζωντανή η Δόξα

19:22 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

Η Δόξα Δράμας κατάφερε να πάρει μια νίκη που όπως δεν φαίνεται μπορεί να την σώσει από τον υποβιβασμό. Η ομάδα της Δράμας επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταλντζόγλειο, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ

Λίγκα, ο οποίος αναζητούσε επιτακτικά τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει, αφού εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Δόξα Δράμας στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρει πιο εύκολα τα πατήματά της και μόλις στο 4ο λεπτό είχε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κηπουρός έσωσε τον ΠΑΣ σετ τετ α τετ που είχε με τον Κυβελίδη. Δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Κυβελίδης ξέφυγε από τον Κώτσιο και αφού μπήκε στη μεγάλη περιοχή με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ. Έπειτα από το γκολ η ομάδα των Ιωαννίνων ανέβασε την απόδοσή της και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να βρει διαδρόμους για την εστία του Ρόκα. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν καλός και παρέμεινε πεσμένος, όπως άλλωστε στα περισσότερα σημεία του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, αλλά δεν κατάφερνε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Κυριότερη φάση ήταν αυτή του Λίλα στο 59ο λεπτό που από το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε άουτ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι με καθαρό μυαλό κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να πάρουν τους τρείς βαθμούς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ρόκα (75' Δαύκος) , Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Κάπελ (46' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (87' Αμπουμπακαρι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Βάντερσον (26' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου (46' Τζημόπουλος), Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Μπακαγιόκο (46' Κυριάκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα