«Ζόρια» για Πορτογαλία

14:25 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (22:00)
"Ντα Λουζ", Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Μετά το 0-0 στην Ζένιτσα, η Πορτογαλία είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς θέλει μόνο νίκη στην Λισαβόνα κόντρα στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη για να μην βρεθεί εκτός τελικής φάσης για πρώτη φορά μετά το EURO 1992 στην Σουηδία. Από την πλευρά τους οι Βόσνιοι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να αφήσουν εκτός συνέχειας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για τους Πορτογάλους, ο Μπέτο είναι τραυματίας ενώ στην 18αδα θα είναι και

ο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ.


ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ (21:05)
"Μάξιμιρ", Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Το 3-0 της Κωνσταντινούπολης δίνει πολύ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην Κροατία ωστόσο οι παίκτες του Σλάβεν Μπίλιτς τόνιζαν σε δηλώσεις τους πως δεν εφησυχάζουν ενόψει της ρεβάνς. Οι Κροάτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Ντουΐμοβιτς και Τσόρλουκα με την Τουρκία να παλεύει για το θαύμα χωρίς τους τιμωρημένους Μπελόζογλου, Χακάν Μπαλτά, Σαρίογλου, Αρντά Τουράν.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΤΣΕΧΙΑ (21:15)
"Ποντγκόριτσα", Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης θα εμφανιστούν οι Μαυροβούνιοι κόντρα στους Τσέχους προσπαθώντας να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα και να βρεθούν στα τελικά του EURO 2012. Από το Μαυροβούνιο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μίλαν Γιοβάνοβιτς και ο τραυματίας Μάρκο Μπάσα. Η Τσεχία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει εκείνη την πρόκριση.

ΕΪΡΕ-ΕΣΘΟΝΙΑ (20:45)
"Ντούμπλιν Αρένα", Διαιτητής: Μπιόρν Κουίπερς (Ολλανδία)

Η Ιρλανδία ετοιμάζεται να "επικυρώσει" την πρόκριση της στα τελικά με το 4-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Εσθονία να της δίνει σαφές προβάδισμα. Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι θα παρατάξει την ομάδα δίχως τον τραυματία αμυντικό Στίβεν Κέλι αλλά με τους Ο' Σέι και Νταφ που επιστρέφουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα