«Ζωτικής σημασίας ο Σισέ»

12:59 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Κ.Π.Ρ., ο Τζιμπρίλ Σισέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 2-2 με την Άστον Βίλα με τον Μαρκ Χιούζ να υπογραμμίζει πως η παρουσία του Γάλλου επιθετικού θα είναι ζωτικής σημασίας για την αγγλική ομάδα

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Βίλα Παρκ", ο προπονητής της Κ.Π.Ρ. τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικός, πλέον όλοι καταλαβαίνουν γιατί τον ήθελα στην ομάδα. Παίζει έξυπνα,

ειδικά στον τρόπο με τον οποίο τρέχει μέσα στο γήπεδο, έδειξε την δύναμη και την ταχύτητα που όλοι γνωρίζουμε πως έχει, όπως και την ικανότητα του στο καλό τελείωμα των φάσεων".

Όσο για το κατά πόσο μπορεί ο Σισέ να συμβάλει στην προσπάθεια της Κ.Π.Ρ. για παραμονή, ο Μαρκ Χιούζ δήλωσε: "Η παρουσία του θα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς γιατί διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν στην ομάδα έως τώρα, όσον αφορά στην ποιότητα, την δύναμη και τις τεχνικές του ικανότητες. Θα μας βοηθήσει πολύ μέχρι το τέλος της σεζόν".

Σίγουρος για την παραμονή της Κ.Π.Ρ. στην μεγάλη κατηγορία εμφανίστηκε και ο Τζιμπρίλ Σισέ που δήλωσε: "Ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως είδα την ομάδα κόντρα στην Άστον Βίλα, θεωρώ πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είμαι 100% σίγουρος πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Κάθε ομάδα χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ μαζί με τον Μπόμπι Ζαμόρα στην επίθεση της Κ.Π.Ρ."

Keywords
Τυχαία Θέματα