5G δωρέαν για όλους με πιστοποιημένο 5G smartphone της COSMOTE

Έχεις 5G smartphone που έχει πιστοποίηση από την COSMOTE, έχεις δωρεάν 5G mobile internet με τις νέες υπερταχύτητες του COSMOTE 5G σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

για ολόκληρη την περίοδο των εορτών.

To 5G δίκτυο της COSMOTE είναι διαθέσιμο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Καβάλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Δράμα, Γιαννιτσά, Νάουσα, Ξάνθη, Σέρρες, Ηγουμενίτσα και Μυτιλήνη.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της COSMOTE με δωρεάν data για όλους και φυσικά 5G μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 6 Ιανουαρίου 2021 (23.59) και αφορά όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP).

Η ενεργοποίηση του δώρου μπορεί να γίνει από τις 15/12/2020 έως τις 6/1/2021. Τα δωρεάν απεριόριστα data μπορούν να καταναλωθούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης του δώρου.

Πιστοποιημένα 5G smartphones COSMOTEiPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 ProiPhone 12 Pro MaxSamsung Galaxy S20 UltraXiaomi Mi 10T ProXiaomi Mi 10TXiaomi Mi 10T LiteXiaomi Mi 10 ProXiaomi Mi 10

Σημείωση: Η λίστα με τα συμβατά-πιστοποιημένα smartphones είναι αυτή που έχουν δώσει οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας COSMOTE και WIND (περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Vodafone). Δεν σημαίνει ότι άλλα μοντέλα 5G δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις γρήγορες ταχύτητες των δικτύων. Αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί η όχι.

Πως να ενεργοποιήσεις το 5G στο smartphone σου

Samsung 5G smartphones

ΡυθμίσειςΣυνδέσειςΔίκτυο Κινητής ΤηλεφωνίαςΛειτουργία δικτύουΕπιλέγουμε “5G/4G/3G/2G (αυτόματη σύνδεση)

Xiaomi 5G smartphones

Μενού ρυθμίσεωνSIM card & mobile networksPreferred Network TypeΕπιλέγουμε Prefer 5G

iPhone 12 smartphones

Μενού των ρυθμίσεωνMobile DataMobile Data OptionsVoice & DataΕπιλέγουμε 5G

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

5G δωρέαν για όλους με πιστοποιημένο 5G smartphone της COSMOTE - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα