MasterCard PayPass Wallet, Νέοι τρόποι πληρωμών

12:23 8/5/2012 - Πηγή: TechBlog

H MasterCard παρουσιάζει το PayPass Wallet, έναν ευκολότερο και πιο απλό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών σε όλο τον κόσμο μέσω κινητού τηλεφώνου και φορητών ηλεκτρονικών συσκευών. Το μπουκέτο υπηρεσιών αυτό αποτελείται από το PayPass Acceptance Network, το PayPass Wallet και το PayPass API, τα οποία θα λειτουργούν συνδυαστικά για κάθε αγορά.

Γίνεται χρήση της τεχνολογίας NFC

με τη βοήθεια των κινητών τηλεφώνων, ενώ θα μπορείτε να τσεκάρετε τα στοιχεία του πωλητή μέσω του πλήκτρου PayPass, έτσι ώστε να γνωρίζετε πληροφορίες για το σημείο πώλησης (αποστολές, χρεώσεις), ενώ δεν θα είναι ανάγκη να συμπληρώνετε διαρκώς τα στοιχεία σας. Το PayPass Wallet είναι το σημείο όπου αποθηκεύονται οι τραπεζικές πληροφορίες, όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών και άλλα.

Το PayPass API είναι ο τρόπος σύνδεσης των όσων επιθυμούν στο PayPass δίκτυο, δίνοντας περισσότερα social χαρακτηριστικά στις συναλλαγές σας, αλλά και δυνατότητες ελέγχου αν όλα πάνε καλά.

Η πλατφόρμα υπηρεσιών θα είναι αρχικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία και σταδιακά θα γίνεται διαθέσιμη και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα