Η πολιτεία της Nevada επέτρεψε την κίνηση του Google car χωρίς οδηγό!

12:20 8/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η πολιτεία της Nevada, αφού επέτρεψε για πρώτη φορά στο Google car χωρίς οδηγό, την κίνηση στους δρόμους. Αρχικά θα κυκλοφορήσουν τρία αυτό-αυτοκίνητα τα οποία θα απαιτείται να ελέγχονται από δύο χρήστες εσωτερικά.

Όπως φαίνεται, το όραμα για αυτοκίνητα με αυτόματο

πιλότο είναι πλέον πιο κοντά. Η πολιτεία της Nevada επέτρεψε στα τρία πρωτότυπα μοντέλα της Google, να κινούνται στους δρόμους της περιοχής, με μοναδική υποχρέωση, την ύπαρξη ενός οδηγού για περιστάσεις έκτακτης ανάγκης και ενός συνοδηγού που θα παρακολουθεί το υπολογιστή του αυτοκινήτου.

Τα οχήματα θα κυκλοφορήσουν αρχικά με ειδικές κόκκινες πινακίδες, οι οποίες θα μετατραπούν σε πράσινες όταν πλέον θα μπορούν να περάσουν στην παραγωγή αυτού του είδους τα οχήματα. Για να ξεχωρίζουν μάλιστα οι ειδικές αυτές πινακίδες από άλλες δοκιμαστικές, υιοθετήθηκε το σύμβολο του “απείρου”, ως σήμα κατατεθέν για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό.

Πλέον μπαίνουμε σε μια μεγάλη περίοδο δοκιμών, η οποία αναμένεται να κρατήσει από τρία ως πέντε χρόνια. Να μαζέψω λεφτά για το επόμενο αυτοκίνητο μου;;;

Keywords
Τυχαία Θέματα