Samsung Galaxy Note 4, στο AnTuTu με Snapdragon 805, 64-bit Exynos CPU, QHD οθόνη

Το Samsung Galaxy Note 4 θέλει ακόμη 2 μήνες για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, αλλά ήδη διαρρέουν συνεχώς πληροφορίες. Σήμερα βλέπουμε ότι στο AnTuTu benchmarking database εμφανίστηκαν όχι ένα αλλά δυο μοντέλα με κωδικές ονομασίες SM-N910S και SM-N910C.

Το «S» στο τέλος προφανώς υποδηλώνει Qualcomm Snapdragon 805 επεξεργαστή και το «C» Exynos 5433. Ο νέος Exynos επεξεργαστής περιγράφεται ως οκταπύρηνος με Cortex-A57 και Cortex-A53 στα 1.3 GHz maximum. Και οι δύο είναι οι πρώτοι ARM 64-bit processor cores,

που συνδυάζουν χαμηλή κατανάλωση ενεργειας και γρήγορη απόδοση.

Η GPU εμφανίζεται να είναι ARM Mali T760, πράγμα που σημαίνει ότι το Samsung Galaxy Note 4 θα τα πηγαίνει εξίσου καλά στο θέμα των γραφικών είτε έχει Snapdragon 805 είτε Exynos 5433. Η μνήμη RAM είναι στα 3 GB και 32 GB η ενσωματωμένη μνήμη και στις 2 εκδόσεις.

Επίσης, επιβεβαιώνεται η Quad HD οθόνη και δεδομένου ότι είδαμε το Samsung Galaxy S5 LTE-A με Quad HD Super AMOLED οθόνη, είναι αναμενόμενο να περιμένουμε το ίδιο για το Note 4.

Όσο για το μέγεθος της οθόνης, δεν εμφανίζεται στη λίστα αλλά φημολογείται ότι θα έχει την ίδια διαγώνιο με το Samsung Galaxy Note 3, δηλαδή 5.7 ίντσες, πράγμα που θα λέγαμε ότι είναι καλό και ιδιαίτερα αν η Samsung έχει μειώσει τα bezels, θα δούμε μια compact συσκευή.

Η εξωτερική κάμερα εμφανίζεται στα 16 MP όσο και του Samsung Galaxy S5 δηλαδή, αλλά λέγεται ότι θα είναι ο νέος Sony IMX240 αισθητήρας με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας αντί του Samsung 16 MP ISOCELL.

1.

2.

Keywords
Τυχαία Θέματα