Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Αυτοκίνητα

Στο Techblog αγαπάμε τα κινητά όπως αγαπάμε και τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν έτσι σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας και ζητάμε από εσάς τους φίλους τις τεχνολογίας να βάλετε όλη τη μαεστρία σας και να μας στείλετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας.

Το θέμα του πρώτου μας διαγωνισμού είναι «Αυτοκίνητα». Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κινητό και application φωτογραφίας κατά τη λήψη. Δεν είναι απαραίτητο το κινητό σας να έχει την καλύτερη κάμερα, για εμάς περισσότερο θα παίξει ρόλο η αίσθηση

της φωτογραφίας και όχι τόσο η ποιότητα της.

Δεν θα πρέπει να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στον υπολογιστή. Οπως την τραβήξετε στο κινητό, στείλτε την απευθείας εδώ photo [at] techblog.gr ή αν δεν έχετε ίντερνετ στο κινητό, περάστε την στο υπολογιστή και στείλτε την από εκεί. Στο email να αναφέρετε το όνομά σας, την περιοχή σας και το μοντέλο του κινητού.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, τραβήξτε μπόλικες φωτογραφίες αλλά στείλτε μας μόνο μια, την καλύτερή σας. Δώρα δεν θα έχει αυτός ο διαγωνισμός (αν βρούμε σπόνσορα, θα αποκτήσει). Η καλύτερη φωτογραφία μαζί με τις τέσσερις υπόλοιπες καλύτερες συμμετοχές θα δημοσιευτούν εδώ στο Techblog.

Keywords
Τυχαία Θέματα