Φωτογραφίες στο σκοτάδι, Lumia 920 vs. 808 Pure View vs. iPhone 5 vs. HTC One X vs. Galaxy S III

Η μάχη των γιγάντων ξεκίνησε και δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι εύκολα. Τα Nokia Lumia 920, 808 PureView, iPhone 5, HTC One X και Galaxy S III ρίχνονται στην αρένα της φωοτγράφισης σε σκοτεινές συνθήκες προκειμένου να δούμε ποιο τα καταφέρνει καλύτερα και

έχει τελικά την καλύτερη κάμερα.

Το συγκριτικό αυτό test το έκανε το Engadget, το οποίο δε χρειάζεται συστάσεις για την αποδεδειγμένη εγκυρότητά του. Σε συνθήκες φωτεινότητας 5 lux, δηλαδή σαν να είναι σε ένα υποφωτισμένο σοκάκι της πόλης το βράδυ, το Nokia Lumia 920 απέδειξε ότι έχει όντως εξαιρετική λειτουργία κάμερας. Το iPhone δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα, ενώ πολύ καλή ήταν και η επίδοση του 808 PureView, αλλά το HTC One X και το Samsung Galaxy S III δεν μπορεί κανείς να πει ότι είχαν αξιόλογη επίδοση.

Εμείς εδώ δημοσιεύουμε τις συγκριτικές φωτογραφίες για να μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, αφού σας τονίσουμε ότι έχει γίνει η απαραίτητη επεξεργασία, προκειμένου να τηρούνται οι προδιαγραφές δημοσίευσης στο Techblog. Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση (αρχείο 101 ΜΒ) μπορείτε να μεταβείτε στο σχετικό άρθρο του Engadget όπου υπάρχει και η σχετική ανάλυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα