iOS 7, Κρυφό μενού με settings για system-wide gestures

Όσο οι developers ψάχνονται με το iOS 7 beta, βρίσκουν καινούργια χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού. Σήμερα βρέθηκαν κάποιες κρυμμένες ρυθμίσεις που επιτρέπουν την χρήση νέων multitasking, gestures και τροποποιήσεις των φακέλων και των εφαρμογών. Απ’ότι φαίνεται η Apple δοκιμάζει system-wide gestures με διαφορετικές χειρονομίες από τις άκρες τις οθόνες (swipe?).

Επιπλέον, μέσω αυτού του κρυφού menu ο χρήστης είναι ικανός να δημιουργήσει φάκελο μέσα σε ένα άλλο φάκελο. Οι κρυφές αυτές

ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνουν τροποποιήσεις που για πρώτη φορά είδαμε στο Jailbreak. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Blur Folder Icon, Blur Folder Background και Blur Newsstand. Τέλος, στο menu υπάρχουν διάφορα toggles που επιτρέπουν την παραμετροποίηση των εφαρμογών και την ταχύτητα των animation μέσα στο λειτουργικό.

Αυτή η ανακάλυψη έγινε από τον Hamza Sood ο οποίος έκανε ένα walkthrough-video αποκλειστικά για το 9to5mac χωρίς να μας δείχνει ωστόσο πως μπήκε στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Ένας από τους κύριους συντάκτες της ιστοσελίδας, ο Mark Gurman είπε πως μάλλον ακόμα και στην επίσημη έκδοση του iOS 7, το menu θα μείνει βαθιά θαμμένο μέσα στο λειτουργικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα