Το Πλαίσιο σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες αξίας κάτω των 35 ευρώ

Μία μεγάλη αλλαγή έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στις αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλαίσιο, καθώς ο συγκεκριμένος retailer δεν επιτρέπει παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία από το Plaisio.gr αυτή θα πρέπει να έχει συνολική αξία από 35 ευρώ και πάνω. Αν το προϊόν η τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε έχουν μικρότερη αξία θα πρέπει να προσθέσετε κάτι

ακόμα στο καλάθι σας ή να το αγοράσετε τελικά από κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα!

Ενδιαφέρει επίσης: Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Ο λόγος για αυτή την απόφαση του Πλαίσιο υποθέτουμε πως είναι για μείωση των αποστολών, ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται όλες οι αγορές με την ίδια ταχύτητα. Ενδεχομένως μία τέτοια κίνηση να κάνει τους αγοραστές να σκεφτούν καλύτερα τι χρειάζονται και ταυτόχρονα με αποκτήσουν τελικά όσα προϊόντα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από την άλλη, είναι μία μερίδα καταναλωτών, όπως επαγγελματίες που χρειάζονται για παράδειγμα πακέτα με κόλλες Α4 ή γονείς που χρειάζονται απλά γραφική ύλη για τα παιδιά τους, που πλέον δε μπορούνε να εξυπηρετηθούν ή θα πρέπει να αγοράσουν περισσότερα πράγματα που δε χρειάζονται αν επιμένουν να θέλουν να αγοράσουν από το Πλαίσιο, γιατί όπως είπαμε τα ίδια προϊόντα φανταζόμαστε λόγο θα μπορέσουν να τα βρουν και αλλού χωρίς να χρειάζεται να ξεπεράσουν στο σύνολο τα 35 ευρώ.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπάρχει καποια επίσημη τοποθέτηση από το Πλαίσιο για τον λόγο που έλαβε αυτήν την απόφαση. Μια απόφαση που φαίνεται ότι έχει ληφθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν γνωρίζουμε πόσες. Εμείς σήμερα ενημερωθήκαμε από αναγνώστη του Techblog.

Ενδιαφέρει επίσης: Νοκ άουτ η Γενική Ταχυδρομική, σταματάει να δέχεται αποστολές μέχρι τη Δευτέρα

Σε μια γρήγορη έρευνα που πραγματοποιήσαμε στις υπόλοιπες μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών, δεν είδαμε να έχει τεθεί σε ισχύ κάποια τέτοια “απαγόρευση” και οι αγορές ανεξάρτητου τιμής πραγματοποιούνται κανονικά εκεί.

Εσείς τι πιστεύετε; Κάνει καλά το Πλαίσιο που δεν επιτρέπει τις παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ με σκοπό – όπως φανταζόμαστε – να εξυπηρετήσει καλύτερα όλους τους υπόλοιπους; Υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα του ηλεκτρονικού καταστήματος των Jumbo που δέχεται όλες τις παραγγελίες με αποτέλεσμα σήμερα και πάλι να μην μπορεί να δεχθεί νέες παραγγελίες ανεξάρτητου ποσού μιας και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις παραδόσεις.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Το Πλαίσιο σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες αξίας κάτω των 35 ευρώ - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα