ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΡΑΜΟΣ (ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ)

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, ο Cristovao Ramos απολογείται για το επεισόδιο που είχε με φίλαθλο της ομάδας του κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι, την περασμένη Κυριακής (25/09).
 
Συγκεκριμένα ο Ramos ανέφερε:
 
"Θα ήθελα να απολογηθώ στον φίλαθλο της ομάδας μας με τον οποίο είχα μια ατυχή λογομαχία κατά την αποχώρησή μου από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια.
 
Επίσης απολογούμαι και σε όλους όσους ήταν κοντά στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε το οποίο θα έπρεπε να αποφευχθεί. Δυστυχώς η ένταση
του αγώνα και η λύπη μου για την ήττα μας, δεν μου επέτρεψαν να κρατήσω την ψυχραιμία μου και αντέδρασα στις επικρίσεις.
 
Αντιλαμβάνομαι την λύπη και την απογοήτευση που ένιωσε ο κόσμος μας για την ήττα όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και εμείς οι ποδοσφαιριστές λυπούμαστε το ίδιο (ίσως και περισσότερο) σε κάθε ατυχές αποτέλεσμα και αυτές είναι οι στιγμές που τους χρειαζόμαστε περισσότερο.
 
Εύχομαι να μην υπάρξουν άλλες τέτοιες στιγμές και σύντομα η ομάδα μας να επιστρέψει στις επιτυχίες.
 
Προσωπικά υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας ".ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣΕπιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (27/09) για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης οι οποίοι υπό τις οδηγίες των Μίχιτς και Μπεκιάι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Αλκή, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (02/10)..
 
Ατομικά προπονήθηκαν οι Ricardo Laborde, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Μάρκος Μιχαήλ, ενώ ο Χρίστος Μαραγκός συνεχίζει το πρόγραμμα του κανονικά. Ο Nemanja Vucicevic δεν προπονήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
 
Το ιατρικό δελτίο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση:
 
NEMANJA VUCICEVIC: Ο Nemanja Vucicevic δεν προπονήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Ο χρόνος αποχής του υπολογίζεται σε 3 με 4 εβδομάδες.
 
RICARDO LABORDE: Ο Ricardo Laborde προπονήθηκε και σήμερα (27/09) ατομικά και αναμένεται αύριο (28//09) (αν όλα εξελιχθούν ομαλά) να προπονηθεί κανονικά.
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Ο Χρίστος Μαραγκός συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη (29/09) (αργά το βράδυ) να μεταβεί στην Γερμανία για να επανεξεταστεί και να πάρει το τελικό ΟΚ για να επανέλθει στις προπονήσεις.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Η μετεγχειρητική πορεία του Κωνσταντίνου Μιντίκκη εξελίσσεται ικανοποιητικά και ήδη από σήμερα (27/09) ξεκίνησε τρέξιμο.
 
ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ο Μάρκος Μιχαήλ μπήκε στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του αφού και αυτός από σήμερα (27/09) ξεκίνησε τρέξιμο.ΚΑΚΟΣ: "ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ" (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΥΤΜΑΝ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΪΛΟΦ ΣΤΟ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΣΤΟΪΛΟΦΟΡΙΣΤΙΚΑ... ΤΕΛΟΣ ΕΨΑΧΝΑΝ... ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ (ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ Ο ΚΑΚΟΣ)Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ... ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΓΚΟΥΤΜΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα