«ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ»

Ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ εξέδωσε την Τετάρτη (12/10) ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Ντέρμπι κορυφής εν όψη και οι απανταχού πιστοί προσκυνητές της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας, εκτός έδρας, στον οποίο όλοι μας εστιάζουμε στο πολυπόθητο και άκρως σημαντικό τρίποντο, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.

Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβονται πίσω

από τον αγώνα αυτό. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται το παιχνίδι αυτό για την ομάδα μας, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για τους αντίπαλους. Η ομάδα μας δείχνει στοιχεία, τα οποία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ακόμα και πρωτοφανή, μέσα στο γήπεδο τα οποία την καθιστούν πανίσχυρη, μέχρι στιγμής. Δεν πετάμε στα σύννεφα, όμως η ΑΕΛΑΡΑ μας εκπέμπει εμπιστοσύνη και περηφάνια στους οπαδούς της και πιστεύουμε ότι φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς.

Στον συγκεκριμένο αγώνα καλούμαστε ΟΛΟΙ, να δώσουμε δυναμικά το παρόν μας, εκεί στο πλάι της ομάδας μας. Καλούμαστε, ξανά να κατακιτρινίσουμε το πέταλο του σταδίου αυτού. Όπως και πριν, περίπου, ένα μήνα, το Γ.Σ.Π. επιβάλλεται να στενάξει και να σειστεί από τις έντονες ιαχές και τους βρυχηθμούς χιλιάδων λεόντων. Η ομάδα μας χρειάζεται την έντονη υποστήριξη μας και αυτό καλούμαστε να πράξουμε ΟΛΟΙ!! Η ΑΕΛΑΡΑ μας μπορεί να πράξει αυτό που πρέπει και θέλει ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ. Ο κόσμος της, ΌΛΟΙ εμείς, ασυζητητί επιβάλλεται να την σπρώξουμε με το δικό μας παλμό και την μαζική παρουσία μας προς τη νίκη.

Κιτρινίζουμε το πέταλο, ασταμάτητο τραγούδι για πάρτι της ομάδας μας, χωρίς ενέργειες που θα μας ζημιώσουν και δίνουμε στον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να καταλάβει ότι τον αγώνα αυτό τον θέλουμε ΟΛΟΙ!!

Παναελίστικη, μεγαλειώδεις συγκέντρωση την Παρασκευή το βράδυ εκεί στη σπηλιά των λεόντων. Δώστε όλοι με την παρουσία σας ακόμα μια ώθηση στην περηφάνια μας, έτσι ώστε να εκτοξευτεί ακόμα πιο ψηλά η τρέλα και η αφοσίωση για την ΑΕΛΑΡΑ μας. Φαγοπότι και αελοτράγουδα για κάθε λογής ΑΕΛΙΣΤΑ. Η βραδιά είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους. Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, μετρώντας αντίστροφα για την αναχώρηση μας προς τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Το Σάββατο ξεκινάμε όλοι μαζί από το οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, στον εναέριο. Γινόμαστε όλοι μέρος μιας τεράστιας αυτοκινητοπομπής, χρώματος κίτρινου με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Το κάλεσμα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αφορά τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ και σας περιμένουμε όλους εκεί στη σπηλιά των λεόντων για μαζική αναχώρηση!!

Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται και στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ».

ΣΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΕΝΡΙΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ)

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ

ΕΝΑΣ... ΦΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΜΕΣΟΣ (ΦΩΤΟΣ)

60% ΑΠΟΕΛ - 40 % ΑΕΛ (Ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ)

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα