Διακοπές και... μετά Θεσσαλονίκη!

Ο Λάζλο Μπόλονι όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr  βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες θέλουν τον έμπειρο τεχνικό να έρχεται σύντομα στην Ελλάδα. Τι μας είπε για τα πλάνα του!
  Ο Λάζλο Μπόλονι
βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο πως ο έμπειρος τεχνικός έχει εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης και δείχνει ιδιαίτερα θετικός στο να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου. Μάλιστα, κάνουν λόγο πως θα έρθει στην Ελλάδα ως το τέλος της εβδομάδας για να… υπογράψει.
Ο ίδιος πάντως θέλει να ξεκουραστεί μερικές και σε 3-4 ημέρες θα αποφασίσει αν το μέλλον του θα είναι στην Θεσσαλονίκη. «Είναι τιμή για κάθε προπονητή να ενδιαφέρεται ένας μεγάλος σύλλογος, ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο… Υπάρχει ένα σοβαρό ραντεβού για μένα σήμερα και έπειτα θα ξεκουραστώ για 3-4 ημέρες. Θέλω να πάω διακοπές να σκεφτώ κάποια πράγματα και έπειτα θα μπορώ να πω περισσότερα» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα