ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ... ΞΗΡΑΣΙΑ (ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΠ»)

Στις 12 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, η διοίκηση της Ανόρθωσης είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούσε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι κι έστελνε το μήνυμα ότι "Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει και θα ξαναγίνει η «ανίκητη έδρα» όπου όλοι θα έχουμε να πανηγυρίζουμε μόνο νίκες!".

Αυτό, όμως, δεν έγινε ακόμα μέχρι τώρα...

Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν η "Κυρία" δέχθηκε την ήττα από την Ομόνοια με 1-0,

ενώ στη χθεσινή αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Άρη, παρότι όλα... λειτουργούσαν υπέρ της (γρήγορα γκολ Ρέζεκ, αποβολή Βασίλεφ) κι ενώ είχε προηγηθεί μόλις μία εντός έδρας νίκη στην Ευρώπη επί της Γκάγκρα, αλλά και η οδυνηρή ήττα από τη Ραμποτνίσκι.

(Χ)ΑΛΑΣΤΡΑ ΑΡΗ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΛΕΒΙ (ΦΩΤΟΣ)

Αν προσθέσουμε στα παιχνίδια πρωταθλήματος τα δύο τελευταία για τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος με την Ομόνοια (0-0, 8 Μαΐου) και το ΑΠΟΕΛ (1-2, 17 Απριλίου), τότε η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος στις 10 Απριλίου, όταν και είχε επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΚ (23΄ Καφού, 87΄ Περόνε).

Για τον κόσμο της ομάδας αυτό το στατιστικό στοιχείο είναι αδικαιολόγητο και δικαίως δεν το (απο)δέχεται. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου πάντοτε είχε ως μεγάλο της "όπλο" την προσωρινή της έδρα "Αντώνης Παπαδόπουλος", το οποίο ήταν απόρθητο κάστρο και κανένας δεν μπορούσε να φύγει νικητής από εκεί.  Τώρα, απλώς είναι ένα γήπεδο όπως όλα τα υπόλοιπα... 

Γι' αυτό αν δεν αλλάξει σύντομα κάτι, τότε η "Κυρία" θα κινηθεί για ακόμα μία φορά στη μετριότητα, αφού ομάδα που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όσο καλή κι αν είναι στους εκτός έδρας αγώνες, δεν μπορεί να διεκδικεί με αξιώσεις τίτλους και να έχει μεγαλεπήβολους στόχους.

Στο... χέρι της διοίκησης είναι να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, παίρνοντας μέτρα ή ακόμα και... κεφάλια. Έφυγε μεν ο Στόιλοφ, αλλά τίποτα για την ώρα δεν έχει διορθωθεί... Άρα, πρέπει να βρεθεί άμεσα το... λάθος ή τα λάθη για να μπορέσει η Ανόρθωση να κάνει και πάλι... έδρα το "Αντώνης Παπαδόπουλος".

«Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ»

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα