Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ROTATION

Περίπου 50 παιχνίδια θα κληθεί να δώσει φέτος ο ΑΠΟΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις, με τους γαλαζοκίτρινους να μετρούν ήδη 14 ενενηντάλεπτα σε  εγχώριο πρωτάθλημα, Ευρώπη και Σούπερ Καπ.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να είναι σε εγρήγορση και ταυτόχρονα όλοι να είναι φρέσκοι, στον βαθμό που γίνεται.

Μέχρι στιγμής, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ

έχει χρησιμοποιήσει 22 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Χρίστου Κόντη που δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει. Σε αυτούς θα προστεθεί στις επόμενες βδομάδες και το όνομα του Μπελαΐντ, ανεβάζοντας τον αριθμό τουλάχιστον στους 23 ποδοσφαιριστές.

Αν κατά την διάρκεια της σεζόν πάρουν χρόνο και ορισμένοι Κύπριοι νεαροί συν ο τερματοφύλακας Πάρντο αλλά και 1-2 παίκτες που ίσως αποκτηθούν τον Ιανουάριο - ενδεχόμενα πολύ πιθανά, τότε ο αριθμός ανεβαίνει στου 26-27 ποδοσφαιριστές.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το rotation που εφαρμόζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, του βγαίνει απόλυτα. Η ομάδα του πάει... ρολόι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και δείχνει πως έχει βρει τους τρόπους να ξεφύγει από το τέλμα στο οποίο περιήλθε πριν από δυο χρόνια, όταν οι ποδοσφαιριστές ήταν «σκασμένοι» αρκετά πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει χρησιμοποιήσει τους: Χιώτη, Κίσσα, Ηλία, Σολωμού, Πουρσαϊτίδη, Μποαβεντούρα, Αλεξάνδρου, Κόντη, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Κακά, Γιάχιτς, Μοράις, Πίντο, Σατσιά, Μαρσίνιο, Μαντούκα, Αδόρνο, Χαραλαμπίδη, Τρισκόφσκι, Αΐλτον και Σολάρι.

ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα