ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια, καταδικάζοντας περιστατικό βίας και παράλληλα κάλεσε την ΚΟΠ να ενσκήψει με σοβαρότητα στα προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορα σώματα ή Όργανα της.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Ως Ομόνοια καταδικάζουμε απερίφραστα οποιοδήποτε περιστατικό βίας, ή ανάρμοστης συμπεριφοράς ή τη καταστροφή περιουσίας της ΚΟΠ. Πολλές φορές έχουμε δηλώσει ότι δεν υιοθετούμε τέτοιες συμπεριφορές. Καλούμε ξανά το κόσμο της Ομόνοιας να

απέχει από οποιεσδήποτε τέτοιες πράξεις οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα πρεσβεύει η Ομόνοια και η ιστορία της. Αυτός ακριβώς ήταν και ο σκοπός της παρουσίας μελών του Δ.Σ. στην χθεσινή εκδήλωση.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ο κάθε πολίτης δικαιούται μεμονωμένα ή ομαδικά να αντιδράσει ή να διαδηλώσει πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Κατανοούμε πλήρως τους λόγους που μεγάλη μερίδα φιλάθλων της Ομόνοιας ένιωσε αυτή την ανάγκη με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα. Το μήνυμα της χθεσινής εκδήλωσης όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς, ήταν ότι ο κόσμος της Ομόνοιας θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των πραγμάτων και θα είναι συμπαραστάτης της ομάδας στους δύσκολους καιρούς που είναι φανερό ότι έρχονται.

Καλούμε επίσης την ΚΟΠ να ενσκήψει με σοβαρότητα στα προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορα σώματα ή Όργανα της και να εργαστεί με σκοπό της επίλυση τους ούτως ώστε να δημιουργηθεί αίσθημα ισονομίας και εμπιστοσύνης από όλο το φίλαθλο κόσμο προς την ΚΟΠ, στοιχεία που σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν".

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα