ΜΑΤΣΑΡΑ... ΜΕ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΒ (ΦΩΤΟΣ)

Σ' ένα παιχνίδι που τα γκολ... έμπαιναν το ένα μετά το άλλο στο πρώτο μέρος, η Νέα Σαλαμίνα, η οποία προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ, κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, και συνέχισε την ανοδική της πορεία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παβλόφ, Μπάιτς, Ντε Πίνα, Αουρέλιο, Πολυκάρπου, Τσιντί, Καϊάδο (68΄ Κενμόγκνε), Νικολάου (51΄ Κάστρο), Σόουζα, Μιροσάβλιεβιτς, Αντρέ (Κόιτα).

ΝΕΑ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μίλιτς, Γκράιμς, Μπενίτεθ, Γκαρσία, Μοδέστε, Λεόν, Ρόκε (66΄ Βουνκ), Λαμπρόπουλος, Λεόν (83΄ Νίκιτς), Φαν Τόρναουτ (60΄ Λούκμαν), Γκρέι, Ντίξον.

Κίτρινες Κάρτες: Γκαρσία, Γκρέι, Ρόκε. 

** Με τρεις αλλαγές παρέταξε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Ο Ντε Πίνα πήρε τη θέση του Άμο, ο Πολυκάρπου του Μέρσιο και ο Νικολάου του Παουλίνιο.

** Τους ίδιους έντεκα που παρέταξε στο αρχικό σχήμα της Νέας Σαλαμίνας στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ, παρέταξε και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας, Στηβ Κωνσταντινίδης.

** Τρίτο φετινό γκολ για τον Κρις Ντίξον στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI. Και τα τρία γκολ που σημείωσε ήταν σ΄ εκτός έδρας αγώνες. Δύο με την Αναγέννηση στο "Τάσος Μάρκου" κι ένα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

** Δεύτερο φετινό γκολ για τον Τσιντί στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI, ο οποίος είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

** Πρώτο φετινό γκολ για το Φαν Τόρναουτ στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.

** Πρώτο φετινό γκολ για τον Νταβίντ Καϊάδο στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI.

** Δεύτερο φετινό γκολ για το Ρόκε στο πρωτάθλημα MARFIN LAIKI, ο οποίος είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με την ΑΕΚ.

** Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ηράκλης Ηρακλέους, με βοηθούς τους Γιώργο Παπαθωμά και Σταύρο Πέλεκη.

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα