«Όλα για το... σεξ»

19:27 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
«Τι άλλο μπορεί να συμβεί… Αυτές ήταν οι δυο χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου» τόνιζε ο Γκιγκς, όμως οι αποκαλύψεις της νύφης του, Νατάσα έχουν προκαλέσει σοκ στη Βρετανία. Ο αδελφός του, Ρόντρι δεν… βγαίνει από το σπίτι! Οι αποκαλύψεις της παίκτριας του big brother, Ίμοτζεν Τόμας για τη σχέση της με τον Ράιαν Γκιγκς  προκάλεσαν σάλο στη Βρετανία, ωστόσο αυτές της νύφης του Ουαλού έφεραν… τσουνάμι αντιδράσεων. «Τι άλλο μπορεί να συμβεί… Αυτές ήταν οι δυο χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου» έλεγε ο Ράιαν Γκιγκς, με την Νατάσα όμως να βγάζει πολλά στη φόρα για τη σχέση της με τον Ουαλό της Μάντσεστερ. Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Sun», ο Γκιγκς κοιμήθηκε με τη νύφη του μια ημέρα μετά την γέννηση της κόρης του (τώρα είναι οκτώ ετών), ενώ το ίδιο συνέβη και μετά τη γέννηση του γιού του (τώρα είναι τεσσάρων), η σχέση τους κράτησε μια οκταετία και για πολλούς ήταν σοβαρό το πρέσινγκ του Ουαλού.

Παράλληλα, ο αδελφός του, Ρόντρι είναι σε άθλια κατάσταση για όλο αυτό που παιζόταν πίσω από την πλάτη του και όπως δήλωσε «Το Σάββατο ήμουν μαζί της, σήμερα όχι…». Μετά τις αποκαλύψεις ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος και όπως λέει συγγενικό του πρόσωπο, ο Ρόντρι αισθάνεται απίστευτα ταπεινωμένος και αποφεύγει να έρχεται σε επαφή με κόσμο.

Η νύφη του, Νατάσα πρόλαβε να… ξεφτιλίσει τον Ράιαν, αφού μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Ουαλός παρά τα τεράστια χρηματικά ποσά που έπαιρνε από τη Γιουνάιτεντ την άφηνε να πληρώνει τα ποτά από τα μπαρ που πήγαιναν, αλλά και τα δωμάτια από τα ακριβά ξενοδοχεία. «Ξέρω πως ήταν λάθος, ήταν η χειρότερη προδοσία, προσπάθησα να βάλω τέλος στη σχέση, αλλά ο Ράιαν ήταν κάτι σαν... εθισμός. Ποτέ δεν μου είπε πως με αγαπά, ήταν όλα για το σεξ»
Keywords
Τυχαία Θέματα