«Ούτε ντόπα, ούτε διαιτητές, ούτε θέατρο»!

Οι κατηγορίες κατά της Μπαρτσελόνα, πολλές. Ντόπα, διαιτησία, θέατρο. Ο Πικέ, όμως, είχε την απάντησή του. «Τίποτα από αυτά. Απλά εμείς παίζουμε μπάλα». Στην γιορτή που είχε στηθεί στο «Καμπ Νόου», αρκετοί παίκτες της Μπαρτσελόνα μίλησαν και έστειλαν το μήνυμα τους στον κόσμο που είχε γεμίσει το γήπεδο για να αποθεώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτός, όμως, που ξεχώρισε, ήταν ο Πικέ: «Δεν παίρνουμε αναβολικά, δεν αγοράζουμε τους διαιτητές και δεν κάνουμε θέατρο.
Απλά παίζουμε μπάλα», ήταν τα λόγια του Καταλανού αμυντικού για τις κατηγορίες που είχαν χρησιμοποιήσει οι "εχθροί" της Μπαρτσελόνα.

Από κει και πέρα, ο Πουγιόλ δήλωσε γι το τρόπαιο: «Απολαύστε το, θέλει θυσίες για να το κατακτήσεις», ενώ ο Μέσι που είχε υποσχεθεί πως (επιτέλους) θα μιλήσει μετά τον τελικό, είπε... πάρα πολλά! «Έχω πολλά να πω. Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλονία»!

Ο Ινιέστα τόνισε πως «Η καρδιά μου λέει ότι είναι υπερήφανη γιατί είναι Μπάρτσα», ενώ ο Αμπιντάλ στάθηκε στην απόφαση του Πουγιόλ να του δώσει την κούπα για να την σηκώσει ως αρχηγός: «Ευχαριστώ, ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου». Όσο για τον Γκουαρδιόλα, ζήτησε την στήριξη και την επόμενη χρονιά: «Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν τόσο κοντά. Μας στηρίξατε όλη τη χρονιά και θέλουμε να το κάνετε και την επόμενη σεζόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα