«Προτεραιότητα του Γιάχιτς να μείνει»

03:05 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο μάνατζερ του Σανέλ Γιάχιτς επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο αρνήθηκε ότι έγινε πρόταση από τους κύπριους, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι να μείνει στην ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο aek365.gr:
«Όσον αφορά δημοσιεύματα του εγγράφου και ηλεκτρονικού τύπου περί αρνήσεως του πελάτη μου και ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ Σανέλ Γιάχιτς , σε πρόταση
που δήθεν του κατατέθηκε από την πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου , τον Α.Π.Ο.Ε.Λ έχω να αναφέρω τα εξής : O ποδοσφαιριστής ουδέποτε έλαβε συγκεκριμένη οικονομικά πρόταση από την ως άνω ομάδα και όπως συνεπάγεται...ουδέποτε προέβη στην απόρριψη της. Φιλολογική συζήτηση έγινε για τον αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Α.Π.Ο.ΕΛ, ενημέρωσα προσωπικά τον εκπρόσωπο της ομάδας της Κύπρου σε τι οικονομικά μεγέθη κινείται ο ποδοσφαιριστής μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους...αλλά μέχρι εκεί. Από την διοίκηση της Α.Ε.Κ δεν έχω ενημερωθεί εάν υπήρξε πρόταση από τον Α.Π.Ο.Ε.Λ ή από άλλο σωματείο. Αυτή την στιγμή ο Σανέλ Γιάχιτς βρίσκεται στην Βοσνία και ξεκουράζεται ώστε να είναι έτοιμος για της αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Α.Ε.Κ. Εάν υπάρξει κάποια συγκεκριμένη πρόταση θα την επεξεργαστούμε από κοινού με την διοίκηση της Π.Α.Ε . Ο Σανέλ Γιάχιτς είναι ευχαριστημένος που φοράει και τιμάει την κιτρινόμαυρη φανέλα, πρώτη προτεραιότητα του, είναι να παραμείνει στην ομάδα και να (ξανα)καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα... Στο ποδόσφαιρο βέβαια.. ποτέ μην λες ποτέ».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα