ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ «Χ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Όταν κερδίζεις τον Απόλλωνα και παίρνεις ισοπαλία με αντίπαλο την Ομόνοια, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις στην παραμονή στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Αδάμου Αδάμου για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι είναι "σκληρό καρύδι" και κατάφερε να κερδίσει ένα πολύτιμο βαθμό από την Ομόνοια, επιστρέφοντας και πάλι στα θετικά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού, μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης:

"Θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και

στο τέλος πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας. Η Ομόνοια στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έχασε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες και μπορούσε να πετύχει πρώτη γκολ. Στη συνέχεια με το γκολ που πετύχαμε ελέγξαμε τον ρυθμό, όμως δεχτήκαμε την ισοφάριση σε καίριο χρονικό σημείο. Στο δεύτερο μέρος η αποβολή του Εφραίμ ήταν μια εξέλιξη που μας βοήθησε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, αν και μπορούσαμε με παίκτη παραπάνω να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να κερδίσουμε. Αυτή η επιτυχία θα μας βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια".

Πλέον, ο αγώνας με την Ομόνοια ανήκει στο παρελθόν και η Αναγέννηση κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Αλκή. Ένα παιχνίδι... έξι βαθμών, το οποίο αν καταφέρει να το κερδίσει τότε θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

(Χ)ΡΥΣΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΣ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα