Σκοτώθηκε οδηγός αγώνων στον Αχλαδόκαμπο!

Ο Έλληνας οδηγός, Μιχάλης Τσαγγαράς, γνωστός από τους αγώνες αναβάσεων σκοτώθηκε χθες το πρωί στον Αχλαδόκαμπο, έπειτα από λογομαχία που είχε με άλλον οδηγό!
Το χαμό ενός μέλους της θρηνεί από χθες το πρωί η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται για τον Μιχάλη Τσαγγαρά, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τους αγώνες αναβάσεων. Ο 52χρονος οδηγός βρέθηκε μαζί με το γιο του στον Αχλαδόκαμπο, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο φιλοξενεί αγώνα του πρωταθλήματος αναβάσεων.

Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ανεβοκατέβαιναν την ειδική διαδρομή
και σε κάποια φάση βρέθηκε μπροστά τους ένα Toyota Yaris. Οι δυο οδηγοί λογομάχησαν και λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ο οδηγός του Yaris βγήκε από το αυτοκίνητό του και χτύπησε θανάσιμα από πίσω τον Τσαγγαρά.

Αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του! Ο Τσαγγαράς ήταν κυπελλούχος στην Κλάση Ε11 το 2010 και ένας από τους εμπειρότερους οδηγούς στις αναβάσεις τα τελευταία χρόνια. Στο ενεργητικό του μετρούσε δεκάδες τίτλους και πρωτιές σε αναβάσεις και αγώνες ταχύτητας όπου έδινε το «παρών» ανελλιπώς με το εντυπωσιακό σε δύναμη και ήχο Opel Ascona 400.
Keywords
Αναζητήσεις
πως πεθανε ο τσαγγαρας
Τυχαία Θέματα