Το... πρώτο για ΠΦΟ Πανόπουλου

Το Πανόπουλο κατέκτησε το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του, μιας και νίκησε στον τελικό τον Αστέρα Αμαλιάδας που είχε κατέβει με την παιδική του ομάδα, με σκορ 6-1.Το πρώτο του κύπελλο Ηλείας κατάκτησε ο ΠΦΟ Πανόπουλου που επικράτησε του Αστέρα Αμαλιάδας με 6-1 στον τελικό που έγινε στο Ενωσιακό της Σπιάντζας. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Αμαλιάδας παρέταξε την παιδική της ομάδα ως μια μορφή αντίδρασης στο
γήπεδο του όρισε τον τελικό η ΕΠΣ Ηλείας και ήταν λογικό να μην μπορέσει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο έμπειρος επιθετικός του Πανόπουλου Ντίνος Παναγιωτακόπουλος που πέτυχε χατ τρικ. Δύο γκολ έβαλε ο Θ. Χριστόπουλος και ένα ο Παναγόπουλος. Για τον Αστέρα είχε μειώσει σε 3-1 ο Καράμπελας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Γαλανόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος (70’ Βασιλικόπουλος), Kανελλόπουλος, Παναγιωτάρας, Γεωργίου, Παπαπέτρου (58’ Κουτσόπουλος), Σκουρφούντας, Ζέζας, Καράμπελας, Μαργαρώνης (58’ Μαράτος).
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Γερακάρης, Μουζής, Μοσχογιάννης, Λαγός (47’ Μπούζο), Μιτρόφ, Α. Χριστόπουλος, Θ. Χριστόπουλος (28’ Σίνος), Χρονόπουλος, Παναγόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Αθανασόπουλος (62’ Δαλαβούρας).
Keywords
Τυχαία Θέματα