SafeShepherd: Διαχειριστείτε την Διαδικτυακή σας παρουσία!

14:12 14/4/2012 - Πηγή: Gugoo
Θέλετε να μάθετε την Ημερομηνία Γέννησης, τη Διεύθυνση ή το τηλέφωνο κάποιου;Υπάρχει ένας αξιόλογος αριθμός απο websites όπως τα Spokeo, Radaris, White Pages ή το Been Verified που θα χαρούν να σας βοηθήσουν! Τις πληροφορίες τις συλλέγουν απο διάφορες πηγές όπως κυβερνητικά αρχεία έως το προφίλ σας στα διάφορα Social Networks!Σίγουρα, όταν γνωρίσετε κάποιον, θα ψάξετε στο Ιντερνετ να βρείτε στοιχεία γι’ αυτόν, αλλά εκείνοι οι οποίοι πληρώνουν τις παραπάνω εταιρείες
για τα στοιχεία των χρηστών του Διαδικτύου, να είστε σίγουροι ότι είναι σαφώς πιο κακόβουλοι!Η λύση βρέθηκε και το όνομα αυτής είναι SafeShepherd, ένα site το οποίο γρήγορα και εύκολα δείχνει στον χρήστη όλα τα site στα οποία είναι καταχωρημένος και αυτοματοποιεί τη διαδικασία απεγγραφής, απο τις σελίδες αυτές!

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αναφέρουν ότι ο κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει έως και 10 απεγγραφές μέσω του site του SafeShepherd, δωρεάν. Εάν κάποιος θέλει να διαγράψει ακόμη περισσότερα στοιχεία του θα πρέπει να πληρώσει μια συνδρομή της τάξεως των 14$ μηνιαίως ή των 65$ ετησίως! Ο ιδρυτής μάλιστα αναφέρει ότι το site ετοιμάζεται να λανσάρει ένα «Οικογενειακό Πακέτο» το οποίο θα επιτρέπει στους γονείς να διαφυλάττουν την ασφάλεια των παιδιών τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα η υπηρεσία έχει περίπου 8000 συνδρομητές, επι-πληρωμή και χωρίς πληρωμή, οι οποίοι έχουν απεγγραφεί απο περίπου 23000 sites!

Keywords
Τυχαία Θέματα