Εξοικονομήστε χρόνο με 5 δωρεάν social media εργαλεία!

13:55 21/10/2011 - Πηγή: Gugoo


Η Miami Herald ξεχώρισε 5 «έξυπνα» Social Media εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις εντελώς δωρεάν. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο πόσο σημαντικό είναι για τις επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από τα Social Media και με τα παρακάτω εργαλειάκια τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα.

1. Timely.is: Το Timely είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να εντοπίσετε μέσα

στην ημέρα το πότε οι χρήστες διαβάζουν τα περισσότερα posts. Επιπλέον σας επιτρέπει να προετοιμάσετε τα tweets και να τα προγραμματίσετε ώστε να βγαίνουν τις ώρες που υπάρχει το μεγαλύτερο peak.

2. Polly.IM: Το Polly.IM είναι ένα φοβερό και πολύ χρήσιμο εργαλείο καθώς σας επιτρέπει να κάνετε monitoring τον λογαριασμό σας στο Twitter και να ανακαλύψετε τι αναφορές γίνονται για την επιχείρηση σας. Επιπλέον σας προτείνει απαντήσεις και μπορεί να τις στέλνει εκ μέρους σας στους πελάτες.

3. Roost: To Roost είναι ιδανικό εργαλείο για τους πολυάσχολους μικρούς επιχειρηματίες καθώς δημοσιεύει το post σας ταυτόχρονα σε Facebook και Twitter. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την ώρα και την ημερομηνία που θέλετε το post σας να βγει live. Το Roost δίνει επιπλέον προτάσεις περιεχομένου προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την δράση του μηνύματος σας.

4. CrowdBooster: Το CrowdBooster είναι επίσης ένα πολύ δυνατό εργαλείο αφού σας ενημερώνει πόσο αποτελεσματικό Social Media Marketing κάνετε, ποιες ενέργειες σας είναι καλές και «δουλεύουν» και ποιες όχι. Το συγκεκριμένο εργαλείο χρησιμοποιείται και από μεγάλα brand όπως Ben & Jerry’s και JetBlue.

5. OnlyWire: Το OnlyWire στέλνει μηνύματα σε πάνω από 40 social networks ταυτόχρονα συμπεριλαμβανομένων του Yelp και του LinkedIn. Υπάρχει η δωρεάν έκδοση που σας επιτρέπει μέχρι και 300 posts το μήνα ενώ μόλις με $10 το μήνα μπορείτε να στέλνετε πολύ περισσότερα. Το συγκεκριμένο εργαλείο χρησιμοποιείται και από μεγάλα brand όπως Time Warner, GE και Cisco.

Πηγή: socialtimes.com

Keywords
Τυχαία Θέματα