17χρονος για να αποφύγει τον έλεγχο έστειλε στο νοσοκομείο αστυνομικό

14:57 9/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Νεαρός αλλοδαπός τραυμάτισε αστυνομικό στην Αγία Νάπα με το αυτοκίνητό του, θέλοντας να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργο Οικονόμου συνέβηκε τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα.

«Γύρω στις μιάμιση το πρωί στην Αγία Νάπα», ανέφερε ο κ. Οικονόμου, «αστυνομικοί έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο αλλά αυτός αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να κτυπήσει

έναν επι καθήκοντι αστυνομικό τραυματίζοντας τον ελαφρά και εξαφανίστηκε. Ο τραυματίας αστυνομικός, 40 χρόνων, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε».

«Αργότερα». συνέχισε ο κ. Οικονόμου, «εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου και διαπιστώθηκε ότι ήταν 17χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου, ο οποίος παραδέχτηκε ενοχή και έχει κατηγορηθεί για να οδηγηθεί στο Δικαστήριο. Στο Επαρχιακό Δικαστήριο θα προσαχθεί επίσης και ο πατέρας του νεαρού στο όνομα του οποίου είναι εγγεγραμμένο το αυτοκίνητο», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα