38χρονος γρονθοκόπησε αστυνομικίνα

14:27 23/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με πρωτοφανή βιαιότητα αντέδρασε 38χρονος από το Παλιομέτοχο, όταν στις 6 χθες το απόγευμα, τον σταμάτησε για έλεγχο τροχαίας, γυναίκα αστυνομικός η οποία με άνδρα συνάδελφο της, διενεργούσε ελέγχους στην οδό Ουμ Χαράμ στη Λάρνακα.

Η αστυνομικός διαπίστωσε ότι ο 38χρονος ανέδινε οσμή αλκοόλ και του ζήτησε να κάνει Alco test. Το δείγμα εκπνοής κατέγραψε 73 αντί 22 που είναι το ανώτατο όριο και η αστυνομικός του υπέδειξε να την ακολουθήσει στην Τροχαία

για να συλληφθεί. Ο 38χρονος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, αντέδρασε βίαια κι άρχισε να υβρίζει την αστυνομικό, η οποία τον συνέλαβε για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και δημόσιας εξύβρισης.

Ο 38χρονος, σύμφωνα πάντα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Αφού κτύπησε με γροθιά την αστυνομικό στο πρόσωπο, προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως να σταματήσει να υβρίζει και να κτυπά την αστυνομικό.
Ο συνάδελφός της που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, προσέτρεξε σε βοήθεια μαζί με πολίτες που βρέθηκαν στην περιοχή. Ο 38χρονος, προσπάθησε να διαφύγει από την πόρτα συνοδηγού αλλά η αστυνομικός τον ανέκοψε. Ο ύποπτος τότε την δάγκωσε δύο φορές στο αριστερό χέρι, προκαλώντας της αιμορραγικό τραύμα.

Πολίτες σύμφωνα πάντα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, είδαν τον ύποπτο να χτυπάει το κεφάλι του στην άσφαλτο. Ασθενοφόρο διακόμισε τον ύποπτο και στην αστυνομικό στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αστυνομικός φέρει κάκωση ρινός, δύο δαγκώματα στον αριστερό αντιβραχίωνα, εκχυμώσεις και εκδορές και της χορηγήθηκε άδεια ασθενείας 10 ημερών.

Ο ύποπτος μετά που έτυχε των Α΄ βοηθειών, υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα. Στην τσέπη του εντοπίστηκε μισό γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβης. Ο 38χρονος, κατηγορήθηκε γραπτώς και η υπόθεσή του ορίστηκε για τις 15.05.12.

Σε μια άλλη υπόθεση εξάλλου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου εντοπίστηκαν σημάδια διάρρηξης, σε τρία γραφεία των Υγειονομικών Υπηρεσιών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, φαίνεται πως έχουν κλαπεί, ένα στυλό, ένα επαγγελματικό θερμόμετρο, δύο κουτιά ξηρών καρπών και μια άδεια τσάντα χειρός. Θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος της Αστυνομίας σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρήστο Ανδρέου, για να διαπιστωθεί αν έχουν κλαπεί πιο σημαντικά αντικείμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα