Aποτοξίνωση σε 3 μέτωπα για σώμα νεανικό

07:51 25/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αίσθημα βάρους στα πόδια, πρήξιμο στους αστραγάλους και τα πέλματα, έντονη κυτταρίτιδα στους γλουτούς και τους μηρούς: είναι πολλές οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από αυτές τις διαταραχές, ειδικά στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Βασική αιτία του πρηξίματος είναι η κατακράτηση υγρών, ένα πρόβλημα που αφορά κυρίως στο «ωραίο φύλο».

Τι μπορείτε να κάνετε για να «στραγγίξετε» τους ιστούς σας και να χαρίσετε στο δέρμα σας μία πιο σφιχτή, νεανική και σφριγηλή όψη; Ποντάρετε σε αποσυμφορητικά προϊόντα της φύσης, που συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών, καταπολεμώντας

έτσι το πρήξιμο και κάνοντας λιγότερο ορατή την κυτταρίτιδα.

Στις περισσότερες γυναίκες, το πρήξιμο εντοπίζεται στους γλουτούς, τους μηρούς και τους αστραγάλους, και προκαλείται από την κατακράτηση, δηλαδή τη συσσώρευση άχρηστων υγρών στο εσωτερικό των ιστών. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, το πρόβλημα έχει τρεις πιθανές αιτίες:

· κακή κυκλοφορία: όταν το αίμα επιστρέφει μετά δυσκολίας στην καρδιά και το λεμφικό σύστημα δεν καταφέρνει να καθαρίζει και να φιλτράρει τη λέμφο, τότε παρουσιάζεται κατακράτηση υγρών και τοξινών στα πόδια. Η κατάσταση αυτή μπορεί να χειροτερεύσει αν δεν είναι καλά τονωμένοι οι μύες των ποδιών, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά ως φυσικές αντλίες του αίματος.

· ορμονικές διακυμάνσεις: στο γυναικείο οργανισμό, όταν υπάρχουν…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα