Cyprus Aid: Μαζί μπορούμε, μαζί μπορούμε πολλά!!!

21:48 1/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Άρχισε στις 16.00 στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία, η συναυλία “Cyprus Aid” με γνωστούς καλλιτέχνες -Κύπριους και Έλληνες- για να σταλεί μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Η εκδήλωση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στα μεσάνυκτα.

Περισσότεροι από 10.000 συμπατριώτες μας αλλά και Ελλαδίτες, ακόμα και πολίτες από τρίτες χώρες που ζουν στην Κύπρο, ανταποκρίθηκαν στην ηχηρή πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Η τάφρος Κωνστάντζα τελικά είναι πολύ μικρή για να χωρέσει όλο

αυτό τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να συνδράμει στην προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας. Τα τείχη έχουν γίνει κερκίδες για να χωρέσει όλος αυτός ο ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της ΚΥΠΡΟΥ. Μαζί μπορούμε. Μαζί μπορούμε ΠΟΛΛΑ.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι πολίτες προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε άπορους συμπολίτες μας.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου, και μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών, αλλά και επίλεκτες μπάντες όπως η 20μελής ομάδα κρουστών BATUKINIO και τα συγκροτήματα της τοπικής ελληνικής μουσικής σκηνής ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΜΕΘΕΞΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ.

Την εκδήλωση στηρίζουν δεκάδες ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες.

Οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση και σε άλλους φορείς, εταιρείες, σύνολα και οργανισμούς να προχωρήσουν σε ανάλογες διοργανώσεις για στήριξη και αλληλεγγύη στο λαό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα