«Dancing With The Stars»: Δεν πρόλαβε να βγάλει ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 και το «κάρφωσε» στη Μενεγάκη ο Μουτσινάς

16:33 16/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Δωράκι» έκανε σήμερα ο  Νίκος Μουτσινάς  στον ΑΝΤ1, στη φίλη και συνάδελφό του Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και στην εκπομπή « Ελένη».

Βέβαια, για την εκπομπή ήταν αληθινό αφού ο παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το «Dancing with The Stars» όχι μόνο θα βγει στον αέρα αλλά θα το παρουσιάζει και η  Ζέτα Μακρυπούλια ! Ούτε δελτία τύπου ούτε επίσημες ανακοινώσεις… να είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο

παρουσιαστής και ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη , μίλησε για την παράσταση « Βαφτίσια» η οποία θα ανέβει από αρχές Νοεμβρίου στην Αθήνα. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε ποιες ημέρες θα παίζουν και γιατί δεν θα γίνεται παράσταση την Κυριακή, εκείνος με μια φυσικότητα είπε: «Κυριακή δεν θα παίζουμε γιατί η Ζέτα θα πρέπει να είναι στο Dancing».

Προς στιγμήν η Ελένη Μενεγάκη «πάγωσε» λίγο ενώ αμέσως μετά τον ρώτησε αν είναι επίσημο και τότε κατάλαβε ο παρουσιαστής τη γκάφα που έκανε. Χαμογελαστός και χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να «σώσει» το λάθος «διορίστηκε» γραφείο τύπου και ανέφερε «Ναι, λοιπόν ξεκινάει το Dancing και μάλιστα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου»

Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα