Nέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 23χρονο στη Λάρνακα

08:36 26/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Ανδρέα Χήρα, 23 χρόνων από την Λάρνακα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 5 το πρωί στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα, κοντά στο λιμάνι.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 23χρονος απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί εκτός της κανονικής του πορείας και να προσκρούσει αρχικά σε πάσαλο και τελικά να καταλήξει σε κάγκελα οικίας.

Ο οδηγός του οχήματος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό

Νοσοκομείο Λάρνακας όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα ο 23χρνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Μακαρίου με κατεύθυνση το κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί προς τα δεξιά και να συγκρουστεί με ηλεκτρικό πάσαλο για να καταλήξει σε περιτοίχισμα κατοικίας όπου και ακινητοποιήθηκε».

Σε σχέση με το χθεσινό τριπλό δυστύχημα στο δρόμο Αστρομερίτη – Ερυρύχου στην περιοχή Ατσά, ο 21χρονος Παναγιώτης Βλάχος από τη Γαλάτα, ο οδηγός του αυτοκινήτου, δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για να κρατηθεί στη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα