O Αshton Kutcher ήταν χθες στην Αθήνα!Έκανε την Ν.Γερμανού να παραμιλά!

12:07 30/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Είναι γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού, παίζει μουσική κάθε Πέμπτη σε γνωστό club της Αθήνας. Η χθεσινή νύχτα όμως θα της μείνει αξέχαστη, μ΄εναν από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, η γνωστή παρουσιάστρια, ανακοίνωνε πως ο πασίγνωστος ηθοποιός του Holywood και πρώην σύντροφος της Demi Moor, Ashton Kutcher

ήταν στο μαγαζί που δούλευε και διασκέδαζε με μεγάλη παρέα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας: «Μια απλή καθημερινή βραδιά στο villa mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φώτο δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα.. …σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ έξω. Ρεπορτάζ όβερ!»

Μαζί με την Ναταλία Γερμανού, ήταν και η συμπαρουσιάστρια του «Μέσα στην καλή χαρά», Έλενα Παπαβασιλείου, και η οποία επιβεβαιώνει κι αυτή την παρουσία του Ashton Kutcher στο club, με την Ναταλία Γερμανού να λέει χαρακτηριστικά: «ευτυχώς που είχα το Ελενάκι μάρτυρα απόψε όταν θα το λέμε στην εκπομπή, ο Δρυμούσης θα λεγε ότι το φαντάστηκα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα