Powersoft: Συννέφιασε και στην Κύπρο

16:06 19/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Εντυπωσιακή παρουσία και προσέλευση εταιριών στο ετήσιο συνέδριο πελατών της Powersoft με τίτλο ‘«Συννέφιασε» και στην Κύπρο!’. Το συνέδριο διεξήχθη στο Pavilion Hall στη Λευκωσία την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου.

Κύριος στόχος του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση των πελατών και συνεργατών της Powersoft  για τις νέες προσθήκες και εξελίξεις που αφορούν στα υφιστάμενα προγράμματα της εταιρίας, καθώς επίσης και τις καινούριες τεχνολογίες που υπάρχουν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην αγορά και ιδιαίτερα για τα προγράμματα

που στηρίζονται στην τεχνολογία Cloud Computing.

Στην παρουσία πολυαρίθμων στελεχών από 100 και πλέων εταιρίες και οργανισμούς, παρουσιάστηκαν εξειδικευμένες λογισμικές λύσεις που αφορούν άμεσα κάθε επιχείρηση. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν λύσεις οι οποίες απευθύνονται σε κάθετες αγορές και επαγγέλματα όπως συστήματα εμπορικής διαχείρισης (Stock Control) και σημεία πώλησης (Point of Sales) που αφορούν σε περιπτερά, υπεραγορές, κρεοπωλεία, κομμωτήρια, γυμναστήρια κ.α. καθώς επίσης και οι τελευταίες εξελίξεις σε συστήματα πελατειακών σχέσεων (CRM) και συστημάτων επιχειρηματικής διαχείρισης (ERP, QMS).

Το σεμινάριο εστιάστηκε ιδιαίτερα στην καινούρια γενιά προϊόντων της εταιρίας με την ονομασία Powersoft365. Το πρώτο προϊόν αυτής της οικογένειας προϊόντων το Powersoft365 Accounting παρουσιάστηκε και επίσημα από τη CYTA σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 9 Δεκεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της. Τα προϊόντα της οικογένειας προγραμμάτων Powersoft365 κάνουν χρήση των τεχνολογιών υπολογιστικού σύννεφου (Cloud Computing) και προσφέρονται στις επιχειρήσεις έναντι μηνιαίας συνδρομής (Software as a Service).

Η καινοτομία του φετινού σεμιναρίου έγκειται στο ότι το φετινό σεμινάριο διεξήχθη σε δυο σκέλη. Το πρώτο σκέλος περιλάμβανε την ενημέρωση για τις καινούριες εξελίξεις και προϊόντα και το δεύτερο μέρος παρουσίαση και επίλυση αποριών υπό μορφή εργαστηρίων (workshops).

Keywords
Τυχαία Θέματα