Studio Αποκατάστασης Υγείας

16:42 16/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στις στρεσογόνες μέρες που ζούμε σήμερα και στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, όλοι μας έχουμε ανάγκη από λίγες στιγμές χαλάρωσης. Για εμάς, η χαλάρωση δεν πρέπει να αποτελεί πολυτέλεια. Στο ινστιτούτο μας μπορείτε να απολαύσετε επαγγελματικό μασάζ για χαλάρωση και ξεκούραση.

Με τη χρήση της ρεφλεξολογίας, μιας μεθόδου χαλάρωσης των άκρων, χεριών και ποδιών στα οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα νεύρα του ανθρωπίνου σώματος, προσφέρεται άμεση χαλάρωση μέσα από μια ιδιόμορφη θεραπεία.

Επίσης, προσφέρονται ενεργειακές θεραπείες για αντιμετώπισης του πόνου του σπονδύλου,

των πονοκεφάλων, των ηπατικών πόνων, των καρδιακών πόνων, των πόνων της σπλήνας και γενικά προσφέρει ανακούφιση από τους περισσότερους σωματικούς πόνους.

Η χρήση των υπηρεσιών του «Studio Αποκατάστασης Υγείας», μπορεί να επιφέρει σημαντικά ευεργετικά αποτελέσματα όπως την αναζωογόνηση και την ενεργειακή ισορροπία του σώματος και του οργανισμού, την απαλλαγή από πιθανές μελλοντικές ασθένειες, καθώς επίσης και τη χαλάρωση και αποβολή του στρες.

Οι θεραπείες μας απευθύνονται για άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Προσφέρονται από επαγγελματία θεραπεύτρια και έχουν διαχρονικά αποδειχθεί 100% αποτελεσματικές. Χαρίστε λοιπόν κι εσείς στον εαυτό σας λίγες μικρές στιγμές χαλάρωσης. Σας αξίζει!

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: +357 97680271

Keywords
Τυχαία Θέματα