Tέσσερις χιλιάδες ευρώ παρέδωσε ο Δήμος Πάφου σε ιδρύματα και φορείς

14:13 18/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τέσσερις χιλιάδες ευρώ που αποτελούν προϊόν των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το Διεθνές Ράλι Κύπρος που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο, παρέδωσε το μεσημέρι, ο Δήμος Πάφου σε ιδρύματα και φορείς της πόλης.

Ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού και νέας γενιάς Χρύσανθος Σαββίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως τα χρήματα τα εισέπραξε ο Δήμος Πάφου κυρίως από τη χρήση των κερκίδων για την ειδική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο

της Πάφου. Τα χρήματα πρόσθεσε, διαμοιράστηκαν στο ίδρυμα Κιβωτός, στο ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου και στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

Πέραν του γεγονότος είπε κ. Σαββίδης ότι δόθηκε η δυνατότητα στους φίλους του αυτοκινήτου να παρακολουθήσουν τον αγώνα υπό τις καλύτερες το δυνατόν συνθήκες αξιοποιήθηκαν και συγκεκριμένες κερκίδες με ένα συμβολικό ποσό των 5 ευρώ για την συλλογή χρημάτων προς ενίσχυση των οργανωμένων συνόλων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η επιτροπή αθλητισμού συνέχισε, μέσα στα πλαίσια δράσης της και κοινωνικής μέριμνας, αποφάσισε την καταβολή του συμβολικού ποσού των 5 ευρώ ως εισιτήριο για τις κερκίδες σε μια προσπάθεια να συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας .Ο κ. Σαββίδης ανέφερε πως η εισφορά προς το ίδρυμα Κιβωτός γίνεται εις μνήμη της Γιώτας Κωμοδρόμου – Σαξατέ προκειμένου να δημιουργηθεί στο ίδρυμα ειδική αίθουσα που θα φέρει το όνομα της.

Ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής Γιώργο Σιαηλή, Νίκο Σιμμιλίδη, Ανδρέα Χρύσανθου, Πόλυ Πολυδώρου, Εύρο Λοιζίδη και Βάσο Δημητρίου για το ενδιαφέρον που επέδειξαν αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια από την αρχή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε πως ο δήμος Πάφου προσπαθεί σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο να στηρίζει τα ιδρύματα που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη αυτές τις μέρες. Είναι είπε, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η δημοτική αρχή προς όλα αυτά τα σύνολα τα οποία προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες προς τα άτομα τα οποία έχουν πραγματική ανάγκη.

Εξάλλου ο κ Σαββίδης ανακοίνωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ότι εστιάτορας στο εμπορικό κέντρο παρέδωσε επιταγή για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Ο κ. Σαββίδης παρέδωσε την επιταγή στην πρόεδρο της επιτροπής κοινωνικής μέριμνας Μαρούλα Ζαβρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα