Αδούλωτη Κερύνεια: Η εμμονή σε λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας δεν θα αποτελεί αλλαγή…

08:42 30/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλει και προειδοποιεί οτι η τυφλή και αδικαιολόγητη εμμονή σε λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δεν θα αποτελεί αλλαγή στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού. Θα είναι ύβρης προς τη νοημοσύνη του Λαού μας και περιφρόνηση της θέλησης του Λαού ο οποίος πέραν απο το ΟΧΙ που είπε στη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας το 2004, καθημερινά με ποκίλους τρόπους διατυπώνει οτι δεν είναι λύση

Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που θέλει.

Η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας έχει πλήρως ξεγυμνωθεί και αποκαλυφθεί ως λύση υποταγής στα διχοτομικά δεδομένα της κατοχής , η οποία διαλύει την Κυπριακή Δημοκρατία, Τουρκοποιεί πλήρως τα κατεχόμενα και εξασφαλίζει στην Τουρκία τον στρατηγικό έλεγχο ολόκληρης της Κύπρου. Ανθρώπινα Δικαιώματα για τους πρόσφυγές μας γιόκ, και αντίστροφη μέτρηση για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού στην Κύπρο απο την ημέρα που θα μας γελάσουν να την εγρίνουμε.

Γιαυτό, η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί να αποτελέσει , ούτε καν να συζητείται για να αποτελέσει, τη βάση κοινού προγράμματος του οποιουδήποτε υποψηφίου για τις Προεδρικές εκλογές του 2013. Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για αλλαγή πολιτικής , ούτε για αλλαγή στρατηγικής ενώ ο στόχος θα συνεχίσει να είναι η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Το όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία της οποίας το περιεχόμενο έχει σαφώς προσδιορισθεί και το έχουμε όλοι καταλάβει, μετά απο 38 χρόνια, πρέπει να διαγραφεί απο το λεξιλόγιο οποιουδήποτε θέλει να λέει οτι επιζητεί αλλαγή και οτι αγωνίζεται για τα δίκαια της Κύπρου και του Λαού της. Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν μπορεί να αντέξει άλλο χάσιμο χρόνου με στρουθοκαμηλίσματα. Αλλαγή πρώτα πρέπει να υπάρξει στο στόχο και εφόσον όλοι οι Κομματάρχες κόπτονται οτι διεκδικούν λύση στη βάση αρχών και οτι το όνομα είναι δευτερεύον μια είναι η επιλογή για αλλαγή. Να σταματήσει να είναι στόχος μας η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και στόχος του αγωνα μας να γίνει απο τώρα και στο εξείς η αποκατάσταση όλων των αρχών Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου που έχουν παραβιασθεί απο την Τουρκία απο το 1974 μέχρι σήμερα και να διαμορφωθεί πολιτική και στρατηγική επίτευξης του στόχου αυτού. Εφόσον το παραβιασθέν Δίκαιο αποκατασταθεί τότε επιτυγχάνεται και η λύση. Η Κυπριακή Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την κυριαρχία της και η Κυπριακή Κυβέρνηση την εξουσία της πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο, οπότε υπο την ομπρέλλα και της Ευρωπαϊκής Ενωσης της οποίας είμαστε μέλος θα αποκατασταθούν και όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όλων τωνΚυπρίων.

Είναι η τελευταία ευκαιρία που μας δίδει ο Θεός σε συνδιασμό με τον φυσικό πλούτο που μας αποκάλυψε.

Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα