Αυτή είναι η άτυχη 33χρονη που βιάστηκε και κάηκε ζωντανή στη Ξάνθη

20:52 27/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα.

Η 33χρονη, Ζωή Δανακλίδου, ζούσε και εργαζόταν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Το τραγικό γεγονός συνέβη μόλις είχε επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι.

Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε, μαχαιρώθηκε στα γεννητικά της όργανα και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του κάνει λόγο για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας, την οποία στη συνέχεια ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη που πήραν από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια και την έβαλαν φωτιά.

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής η κοπέλα ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει.

Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα