Αγανακτισμένοι: Πόρισμα αστυνομίας – Εμετική, σταλινική προβοκάτσια

00:05 9/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ελληνικέ κυπριακέ λαέ και όποιου αρέσει!

Πριν λίγες ώρες γίναμε μάρτυρες της πλέον εμετικής σταλινικής μεθοδολογίας προβοκάτσιας με την έκδοση του αστυνομικού πορίσματος το όποιο μεταξύ άλλων, αφού αποκλείει κάθε ευθύνης τον στενότατο συνεργάτη του εκπτώτου πρόεδρου της μειοψηφίας, κ. Παντελίδη, προχωρεί και επιρρίπτει ευθύνες στους ηρωικούς νεκρούς, τον Διοικητή Ναυτικού Αρχιπλοίαρχο Ιωαννίδη και τον Διοικητή της Ναυτικής βάσης πλοίαρχο Λαμπρού.

Η προσπάθεια τους έχει συγκεκριμένη σκοπιμότητα και αυτή δεν είναι άλλη από την δημιουργία βίαιης αντίδρασης του αγανακτισμένου λάου ώστε

αφενός μεν να αποπροσανατολίσουν τον λαό, αφετέρου δε να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες οι οποίες πιστεύουν ότι θα αντιστρέψουν το αρνητικό για τον πρόεδρο κλίμα και θα μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες, τους κατηγόρους σε κατηγορούμενους.

Είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε. Πνίξτε την οργή σας και κάντε υπομονή και με την επίμονη της ψυχής μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης. Οι ηρωικοί νεκροί του Μάρι δεν χρειάζονται κανένα αστυνομικό κατευθυνόμενο πόρισμα για να δικαιωθούν. Έχουν ήδη δικαιωθεί εις τις συνειδήσεις του ελληνικού κυπριακού λάου και επαναπαύονται στο πάνθεον των ηρώων.

Από σήμερα δηλώνουμε απερίφραστα ότι η περίοδος χάριτος τόσο προς τον πρόεδρο και το συναφή του όσο και στον γενικό εισαγγελέα που με επιπλέον σπουδή έτρεξε να προστατεύει τον εργοδότη του, έχει πάρει τέλος. Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο γενικός εισαγγελέας θεωρούνται από τον κυπριακό λαό ως ανεπιθύμητα πρόσωπα και ως τέτοια δεν αναγνωρίζουμε την οποιαδήποτε ιδιότητα η πράξη τους που θα δεσμεύει τον κυπριακό λαό.

Σας θερμοπαρακαλούμε όπως αποδείξετε την ανωτερότητα σας σε αντίθεση με την εγκληματική μικροπρέπεια των κυβερνώντων και των πραιτοριανών τους. Αποφύγετε οποιαδήποτε βίαιη αντιπαράθεση και κάνετε υπομονή. Θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων 48 ωρών τα μετρά που θα ληφθούν εναντίον των υβριστών των νεκρών, του λάου και της δημοκρατίας.

Και μην ξεχνάτε! Όλοι μαζί τη Πέμπτη 13 Οκτώβριου έξω και μέσα στη βουλή του λάου από η ώρα 4.30μμ να απαιτήσουμε από τους αντιπροσώπους του λάου να πράξουν αυτό για το όποιο έχουν επιλεγεί να πράξουν. Να στηρίξουν τη δημοκρατία καταδικάζοντας τη προσπάθεια επιβολής συγκεκαλυμμένης δικτατορίας του εκπτώτου πρόεδρου Χριστόφια.

Δεν θα επιτρέψουμε άλλη μικροκομματική κωλυσιεργία.

ΖΗΤΩ η καλοκαιρινή βελούδινη εξέγερση. Η στιγμή της δικαίωσης είναι σε απόσταση αναπνοής. Στιμών καλώς!

Ομάδα Εθελοντών Αγανακτισμένων – Αφυπνισμένων Πολιτών (Ο.Ε.Α.Α.Π.)

Keywords
Τυχαία Θέματα