Αγνοείται 12χρονη αθίγγανη από την Ελλάδα

12:26 7/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την εξαφάνιση 12χρονης αθίγγανης από την Ελλάδα, η οποία διέμενε με την οικογένεια της τους τελευταίους δύο μήνες στην Ορόκλινη, απευθύνει η Αστυνομία Λάρνακας.

Η ανήλικη, η οποία απουσιάζει από το σπίτι της από χθες το απόγευμα περιγράφεται ως εύσωμη, ύψους 1.65, με μαύρα μαλλιά και μελισσιά μάτια. Την τελευταία φορά που θεάθηκε η ανήλικη φορούσε γκρίζα αθλητική φόρμα στο κάτω μέρος και μωβ

αθλητική φόρμα στο πάνω μέρος ενώ είχε τα μαλλιά της δεμένα σε κότσο.

Οπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου «χθες γύρω στις 11.45 το βράδυ, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από 31χρονη γυναίκα, ότι από τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το σπίτι της στην Ορόκλινη όπου διαμένει, η 12χρονη κόρη της και έκτοτε δεν επέστρεψε. Από την πρώτη στιγμή πέντε περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διενήργησαν έρευνες τόσο στη περιοχή που διαμένει η 12χρονη όσο και σε περιοχές όπου, σύμφωνα με την μητέρα της, συχνάζει, χωρίς όμως να εντοπιστεί. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται μέχρι και αυτή τη στιγμή» είπε.

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία έχει συνομιλήσει με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της ανήλικης χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε το θετικό. Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επεκταθεί σε νοσοκομεία και κλινικές χωρίς όμως να εντοπιστεί, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και το Γραφείο Ευημερίας».

Η ανήλικη είναι από την Ελλάδα, οι γονείς της είναι αθίγγανοι , έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά και διαμένουν στην Ορόκλινη τους τελευταίους δύο μήνες. Η 12χρονη δεν φοιτά σε οποιοδήποτε σχολείο.

«Καλούμε οποιονδήποτε πολίτη σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή του οποιοδήποτε κορίτσι που να ανταποκρίνεται στην περιγραφή της ανήλικης, ή γνωρίζει οτιδήποτε για το που βρίσκεται, να επικοινωνήσει ανώνυμα ή επώνυμα με την αστυνομία στο τηλέφωνο 1460 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό» είπε ο Χρήστος Ανδρέου.

Σε ερώτηση κατά πόσον η 12χρονη όταν έφυγε από το σπίτι της ανέφερε σε κάποιο μέλος της οικογένειας της που πηγαίνει, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας απάντησε πως «σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει στην Αστυνομία η μητέρα της, η ανήλικη απλά έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πει σε κανένα οτιδήποτε».

Ερωτηθείς κατά πόσον η ανήλικη είχε κάποια σχέση με αγόρι, ο κ. Ανδρέου απάντησε ότι «σύμφωνα πάντα με τη μητέρα της, η 12χρονη δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με κανένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα