Αγορεύουν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισης για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

08:02 29/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που θα συνεδριάσει σήμερα γύρω στις 11.30 το πρωί στη Λάρνακα, αναμένεται να αγορεύσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των Δημήτρη Μαμαλικόπουλου, 29 ετών και Αναστάσιου Τσεχιλίδη, 41 ετών.

Οι δύο Ελλαδίτες είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης πέντε προσώπων, για μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, τύπου Γκλογκ χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων.

Συγκεκριμένα,

αναμένεται να αγορεύσουν ο Λύσανδρος Λυσάνδρου, συνήγορος του Δημήτρη Μαμαλικόπουλου και Βασίλης Μπίσσας, συνήγορος του Αναστάσιου Τσεχιλίδη.

Κατά την προηγούμενη διαδικασία, στις 20 Νοεμβρίου, οι δύο συνήγοροι ζήτησαν από το Κακουργιοδικείο περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσουν τις αγορεύσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαμαλικόπουλος και Τσεχιλίδης που δεν παραδέχθηκαν ενοχή, είχαν κατηγορηθεί για πέντε κατηγορίες, μία για κάθε θύμα, ότι δηλαδή τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, εκ προμελέτης επέφεραν με παράνομη πράξη, δηλαδή πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β, το θάνατο των Φίλιππου Λουκαΐδη 33 ετών και Μάριου Καραολή 28 ετών από τη Λευκωσία, του Γιώργου Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και των Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών από τη Ρουμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα