ΑΚΕΛ: “Απαράδεκτες συμπεριφορές” του Λιλλήκα

12:24 21/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Οι ψηφοφόροι της Αριστεράς, όπως και όλοι οι πολίτες που γνοιάζονται γι’ αυτό τον τόπο, θα έχουν επιλογή και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών και αυτή η επιλογή είναι ο Σταύρος Μαλάς, ανέφερε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Έκανε παράλληλα λόγο για απαράδεκτες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές του υποψηφίου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα.

Διαβάζοντας δήλωση της Γραμματείας της ΚΕ του ΑΚΕΛ,

ο κ. Κυπριανού είπε ότι το επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα, συνειδητοποιώντας ότι ο υποψήφιος τους δεν περνά στο δεύτερο γύρο των εκλογών, άρχισε να χρησιμοποιεί «απαράδεκτες, πολιτικά και ηθικά, μεθόδους».

Ανέφερε ότι στελέχη του επιτελείου Λιλλήκα, επισκεπτόμενοι ψηφοφόρους της Αριστεράς, διαδίδουν ψευδώς ότι το ΑΚΕΛ έχει αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητα Λιλλήκα. «Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε αυτές τις απαράδεκτες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, που ζημιώνουν γενικά την πολιτική ζωή του τόπου», είπε ο κ. Κυπριανού.

Ανέφερε επίσης ότι από το καλοκαίρι, το ΑΚΕΛ έχει αποφασίσει την υποστήριξη της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά, ενώ πρόσθεσε ότι σύσσωμη η ηγεσία, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος εργάζονται ομόθυμα και συστηματικά για την υπερψήφιση του υποψηφίου. «Όσοι επενδύουν σε ψευδολογίες και ψιθύρους θα απογοητευθούν» καταλήγει η ανακοίνωση της Γραμματείας της ΚΕ του ΑΚΕΛ.

Μορατόριουμ δηλώσεων για τις γιορτές
—————————————————
Απευθυνόμενος στα άλλα πολιτικά κόμματα, ο κ. Κυπριανού απηύθυνε έκκληση για μορατόριουμ δηλώσεων κατά τις ημέρες των γιορτών, ενώ είπε ότι το ΑΚΕΛ από την πλευρά του δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να προβεί σε πολιτικές δηλώσεις τις επόμενες ημέρες, μέχρι και τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Keywords
Τυχαία Θέματα