ΑΚΕΛ : Ζητά αποκατάσταση της ομαλότητας στο εσωτερικό

12:05 14/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Το ΑΚΕΛ, αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση στο εσωτερικό μέτωπο έχει οδηγηθεί σε  ένα σημείο που προκαλεί τεράστια ζημιά στο τόπο και εξωθεί τους πολίτες στην  απαξίωση του πολιτικού συστήματος, δηλώνει ότι ”αναλαμβάνοντας το μερίδιο της  ευθύνης που μας αναλογεί, δεν πρόκειται να παρασυρθούμε στις εκτός θεμιτών  ορίων αντιπαραθέσεις”.

Σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Λουκαϊδης ανέφερε ότι  θα συνεχίσουν να πολιτεύονται με σύνεση και υπευθυνότητα προάγοντας τον  αλληλοσεβασμό και επιδιώκοντας

τη συναίνεση και τη συλλογική διαχείριση των  μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Κύπρος.

”Ως ΑΚΕΛ, θα επικεντρωθούμε από τούδε και στο εξής στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος και ο λαός μας”. Πρώτα από όλα, είπε, αναφορικά με τη διαχείριση του Κυπριακού σε αυτή την τόσο καθοριστική καμπή και για την απόκρουση των απειλών, της επιθετικότητας και των προβοκατόρικων ενεργειών της Αγκυρας με αφορμή την έναρξη των ερευνητικών γεωτρήσεων.

Θα συνεχίσουμε, πρόσθεσε, να συμβάλλουμε δημιουργικά και με υπευθυνότητα ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην οικονομία με ένα ακριβοδίκαιο τρόπο και θα συμβάλουμε στο μέτρο που μας αναλογεί για να έχουμε μια επιτυχή κυπριακή προεδρεία της ΕΕ αλλά και για να συνεχιστούν οι εκσυγχρονιστικές τομές και μεταρρυθμίσεις που τόσο ανάγκη έχει η κυπριακή πολιτεία.

Ο κ. Λουκαίδης καλωσόρισε και χαιρέτισε τη θέση που εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΣ ΕΔΕΚ σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι η ΕΔΕΚ δεν είχε ποτέ πρόθεση να προβεί σε ενέργειες εξαναγκασμού του Προέδρου της Δημοκρατίας σε παραίτηση.

Ανάλογη υπεύθυνη στάση από πλευράς των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης θα συνιστούσε σημαντική συνεισφορά για την επάνοδο στη πολιτική ομαλότητα που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας, κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα