ΑΚΕΛ: Τα κόμματα να στηρίξουν έστω και την υστάτη τον Πρόεδρο

18:26 23/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ΑΚΕΛ συναισθανόμενο την ευθύνη του απέναντι στον κυπριακό λαό καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης όπως επιδείξουν την αναγκαία σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να στηρίξουν έστω και την υστάτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος δίνει τη μάχη της πατρίδας μας στη Νέα Υόρκη. Η πολιτική της σεναριολογίας και η κινδυνολογία που εξελίχθηκε δημόσια μέσα από δηλώσεις διαφόρων πολιτικών στελεχών, πριν καν ξεκινήσει η καταρχήν συνάντηση

των εκπροσώπων των δύο κοινοτήτων με τον Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε., μας λυπεί ιδιαιτέρως και μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους. Κάτι τέτοιο αντίκειται των συμφερόντων του λαού μας και της υπόθεσης της πατρίδας μας γενικότερα.

Ως ΑΚΕΛ τονίζουμε ότι στηρίζουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είμαστε στο πλευρό του με στόχο να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία και να προχωρήσουμε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση επίλυσης και συνολικής διευθέτησης του Κυπριακού προβλήματος, μέσα στο πλαίσιο που καθορίζεται από τα σχετικά ψηφίσματα του Σ.Α του Ο.Η.Ε.

Η όποια συζήτηση και η έκφραση των απόψεων των κομμάτων για την συνάντηση στο Green Tree είναι θεμιτή και επιβαλλόμενη. Όμως αυτήν την στιγμή αυτό που προέχει είναι η ενότητα δυνάμεων και η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη στους χειρισμούς και τις θέσεις της Ελληνοκυπριακής πλευράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα