Αμεση η καταβολή αποχετευτικών τελών στην Πέγεια, δηλώνει ο Δήμαρχος

13:06 23/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αποχετευτικά τέλη, προτού ξεκινήσει το έργο, όπως έγινε και στις άλλες περιοχές, όπου έχουν διεξαχθεί εργασίες, θα αρχίσουν να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Πέγεια, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης, κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει τη συμμετοχή του Δήμου Πέγειας στο ΣΑΠΑ.
«Υπάρχουν δεσμευτικές αποφάσεις από τις οποίες δεν μπορούσε να παρεκκλίνει το δημοτικό συμβούλιο», είπε και διευκρίνισε

σε ό,τι αφορά στα τέλη ότι το ποσό που θα συγκεντρώνεται θα καταλήγει σε ειδικό ταμείο, το οποίο θα δημιουργηθεί για τα έργα της περιοχής της Πέγειας. Με αυτή τη ρύθμιση, είπε, θα παρακαμφτούν και οι αντιδράσεις κατοίκων που θεωρούσαν ότι η δική τους συνεισφορά θα χρησιμοποιείτο για κάλυψη άλλων αναγκών του οργανισμού.

Η συνεισφορά της Πέγειας, ο κ. Ακουρσιώτης, θα είναι αρχικά 3,3 τοις χιλίοις αντί 5 τοις χιλίοις που καταβάλλουν οι υπόλοιποι καταναλωτές με εκτιμημένες αξίες του 1980.
Σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέγειας τυγχάνει ενημέρωσης από το διευθυντή του συμβουλίου αποχετεύσεων Πάφου Ευτύχιο Μαλλεκίδη και τους μηχανικούς του Οργανισμού για τις υποχρεώσεις των δημοτών και ιδιοκτητών γης μετά την οριστική απόφαση που έλαβαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πέγειας να μετάσχει ο δήμος στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα