Ανέλαβε το νέο ΔΣ του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών

16:48 14/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών ανακοινώνει ότι την περασμένη Παρασκευή ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο ΔΣ του Συνδέσμου, το οποίο προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που διεξάχθηκε κατά τη Ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου.

Πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη η Φρύνη Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος ο Σταμάτης Ρωσσίδης, Γενικός Γραμματέας ο Σπύρος Μακρυγιάννης και Ταμίας ο Μαρίνος Ζορπάς.

Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου αποτελείται από 20 μέλη, οι οποίοι εργάζονται σε εθελοντική βάση, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο τέως Πρόεδρος Πέτρος Μάρκου ανακηρύχθηκε

Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΣΚ, ενώ στην τέως αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Μόνικα Πιερίδου απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου Μέλους του ΔΣ.

«Αναλαμβάνουμε σε μια δύσκολη για τους καταναλωτές περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από τη μια από στασιμότητα ή και μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος για το μέσο καταναλωτή και από την άλλα με αύξηση των τιμών σε διάφορα αγαθά και υπηρεσίες”, είπε η κ. Μιχαήλ αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της προσθέτοντας ότι ιδιαίτερα επαχθές είναι το κόστος της ενέργειας, είτε ηλεκτρικό ρεύμα, είτε καύσιμα θέρμανσης και κίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα